• Open Atelier Jan-Carel Koster

  De naam zegt het al, u bent allen van harte welkom tijdens de open dag in mijn werkplaats. U kunt mijn laatste projecten hier bekijken, dit zijn grote stenen sculpturen tot 10.000 kg en 3,5 meter hoog.
  Beeldhouwer jan-Carel Koster, Domstraat 20a, Nijkerkerveen (Holkerveen), Nederland
  1 juni 2013 tot en met 1 juni 2013
  Meer informatie
 • Inside Out

  INSIDEOUT werd al beschreven als ‘klein Oerol’. Op de prachtige locatie in Epe zullen voor de derde maal verrassende en inspirerende kunstvormen elkaar afwisselen in het huis, het atelier en de bostuin. Een lang weekend genieten van alle vormen van kunst. Van realisme tot abstract, van keramiek tot brons, van dans tot poëzie, van gitaar tot zang, van verwondering tot vervreemding.
  InsideOut, Norelbosweg 6, Epe, Nederland
  20 april 2013 tot en met 21 april 2013
  Meer informatie
 • Gogyoshi Art Project

  Op 17 november zal de officiële opening van het Gogyoshi Art Project plaatsvinden bij #Loods 32 in aanwezigheid van een groot aantal deelnemers. Dit project is een landelijk project gebaseerd op gedichten van de Japanse dichter Taro Aizu. Het project heeft haar basis in de nucleaire ramp, nu ruim een jaar geleden, in Fukushima, Japan.
  #Loods32, Zeilweg 32, Lelystad, Nederland
  17 november 2012 tot en met 25 november 2012
  Meer informatie
 • Castle Quality Fair - Kasteel Schaffelaar

  De Fair is bedoeld voor ondernemers en bezoekers in het hogere kwaliteitssegment. Alle deelnemende bedrijven zijn verzekerd van branche exclusiviteit. De Castle Quality Fair wordt gehouden in het sfeervolle Kasteel de Schaffelaar met als thema 'klanten binden en nieuwe klanten vinden' De mooie ambiance van Kasteel de Schaffelaar biedt hier volop gelegenheid voor. Entree € 25,-
  Castle Quality Fair - Kasteel de Schaffelaar, Stationsweg, Barneveld, Nederland
  14 november 2012 tot en met 15 november 2012
  Meer informatie
 • Workshop Beeldhouwen in Spanje

  De workshop beeldhouwen van hout word gegeven door Beeldhouwer Jan-Carel Koster van 11 juni (dag van aankomst tot en met 18 juni (dag van vertrek).
  Workshop Beeldhouwen van Hout in Spanje, El-Berro - Creatief Centrum, El-Berro, Spanje
  11 juni 2012 tot en met 18 juni 2012
  Meer informatie
 • Kunst Kabaal

  Expositie samen met 30 andere kunstenaars in de haven van Harderwijk. Deze galerie wordt beheerd door het Kunsthok Collectief Harderwijk.
  Pop - Up Galerie, Havendijk 6, Harderwijk, Nederland
  1 juni 2012 tot en met 2 juli 2012
  Meer informatie
 • Kunst & Kastelen

  Deze expositie vind plaats op een top locatie in de zuidelijke regio van Nederland, namelijk: 'Kasteel Gronsveld'. Er wordt geëxposeerd in en rondom het Chateau waar uitsluitend werken van kunstenaars op hoog niveau worden getoond. Sinds 2011 zijn de exposities van 'Kunst & Kastelen' openbaar, en kan iedereen genieten van de goede sfeer en de prachtige werken van de kunstenaars.
  Chateau Grondsveld, Rijksweg 68, Gronsveld, Nederland
  25 mei 2012 tot en met 27 mei 2012
  Meer informatie
 • Demonstratie beeldhouwen in een bestaande boom.

  Als een boom het loodje legt, wordt hij meestal omgehaald om daarna als brandhout te fungeren. Maar je kunt ook wat anders met die boom doen. Een sculptuur van maken. Op 5 mei gaat Jan-Carel Koster van een oude, dode boom een sculptuur maken waarvan we allemaal getuige kunnen zijn. E.e.a. in samenwerking met 'Groei en Bloei'.
  Klein Boskoop, Stroeërweg 14, Stroe, Nederland
  5 mei 2012 tot en met 5 mei 2012
  Meer informatie
 • Art in Nature

  Tegenover het Kürhaus exposeren: - Rob van Leeuwen verstilde oerlandschappen - Jan-Carel Koster vloeiende houtsculpturen - Maarten Wijnaendts van Resandt tekeningen - Marianne den Otter bronzen en stenen beelden
  Art on Tour's Gallery, Palaceplein 252, Scheveningen, Nederland
  1 april 2012 tot en met 15 mei 2012
  Meer informatie
 • Highlights Winterexpositie 'Kunst in Natuur'

  Enkele werken van Beeldhouwer Jan-Carel Koster zijn in onze beeldentuin te vinden waar zij op een bijzondere verlichte wijze worden geëxposeerd. Naast de beeldentuin vindt u zijn tot nog toe grootste creatie namelijk het Land Art Project - Woodhenge 'De Tijd'
  Galerie San, Schovenhorsterveldweg 10a, Putten, Nederland
  27 december 2011 tot en met 29 december 2011
  Meer informatie
 • Nationale Kunstdagen Amsterdam

  In de Oude Kerk in Amsterdam vindt deze prachtige expositie plaats van 120 Nederlandse kunstenaars, die samen 360 van hun mooiste werken tonen. Het zijn niet zomaar 120 kunstenaars. De kunstenaars zijn eerder dit jaar bij zes Regionale Kunstdagen die in heel Nederland plaatsvonden, als meest gewaardeerde kunstenaars gekozen.
  Nationale Kunstdagen Amsterdam, De Oude Kerk, Amsterdam, Nederland
  12 november 2011 tot en met 13 november 2011
  Meer informatie
 • Galerie H10a

  Galerie H10a maakt kunst zichtbaarder in Apeldoorn. Zij willen een laagdrempelige galerie zijn, iedereen is welkom om te kijken, om kunst te ervaren. Zij richten zich op de hedendaagse, professionele kunst. Geopend op iedere 1e zondag van de maand en op afspraak.
  Galerie H10a, Hoofdstraat 10a, Apeldoorn, Nederland
  7 augustus 2011 tot en met 30 september 2011
  Meer informatie
 • Kunst Kabaal aan de Kade

  Deze galerie wordt beheerd door het Kunsthok Collectief Harderwijk.
  kunst Kabaal aan de Kade, Havendijk 6, Harderwijk, Nederland
  11 juni 2011 tot en met 26 juli 2011
  Meer informatie
 • Kunstdagen Utrecht 2011

  Elk jaar worden er door de stichting Kunstweek 'De kunstdagen' georganiseerd, dus ook dit jaar en wel op 6 verschillende locaties. Op 2 daarvan zal ook het werk van Jan-Carel Koster worden geexposeerd.
  Kunstdagen Utrecht, Volgt, Utrecht, Nederland
  5 juni 2011 tot en met 5 juni 2011
  Meer informatie
 • Kunst in de Natuur

  Kunst in de Natuur is geïnitieerd door het 'Utrechts Landschap' en wordt gehouden op Landgoed Stoutenburg. Diverse kunstvormen worden gepresenteerd door professionele kunstenaars: beelden, schilderijen, keramiek, fotografie en poëzie. Tussen bomen maar ook van bomen maakt Jan-Carel Koster hier op locatie in enkele dagen een groot houten sculptuur.
  Kunst in de Natuur, Stoutenburgerlaan 4, Stoutenburg, Nederland
  4 juni 2011 tot en met 4 juni 2011
  Meer informatie
 • Atelierroute Nijkerk

  Voor de 3e maal wordt de Atelier-route in de Gemeente Nijkerk georganiseerd. Jan-Carel Koster doet alleen mee op zaterdag 14 mei 2011. U bent van harte welkom in zijn werkplaats om zijn creaties in wording te bewonderen!
  Atelier route Nijkerk, Nieuwe Kerkstraat 49, Nijkerkerveen, Nederland
  14 mei 2011 tot en met 14 mei 2011
  Meer informatie
 • Galerie in de oude School

  Op 13, 14 en 15 mei stellen Barneveldse Kunstenaars en Galeries hun huis, atelier en-of tuin open voor publiek. Ook Galerie in de oude School doet hier dit jaar weer aan mee. Voorgaande jaren lieten zij u werk zien van o.a.: Arcadi Natanov, Mari Meszaros en Herman Gordijn. Deze editie besteden zij aandacht aan de uit Barneveld afkomstige beeldhouwer Jan-Carel Koster.
  Galerie in de oude School, Stroeërschoolweg 6, Stroe, Nederland
  1 mei 2011 tot en met 26 mei 2011
  Meer informatie
 • Land Art Project - Woodhenge 'De Tijd'

  Op de Gemeentelijke Hei in Putten is begin maart 2011 gestart met de vervaardiging van een installatie in combinatie met een gebeeldhouwde Sculptuur van 11 meter doorsnee x 4 meter hoog. Thema: De historie van Putten uitbeelden in relatie tot de omgeving en zijn inwoners. Folders met informatie zijn vanaf Pasen te verkrijgen bij het VVV in Putten
  Stichting Kunst in Putten, kruising Krachtighuizerweg / Schovenhorsterveldweg, Putten, Nederland
  10 maart 2011 tot en met 16 april 2016
  Meer informatie
 • Kunstdagen 2011 Apeldoorn

  Elk jaar worden er door de stichting Kunstweek 'De kunstdagen' georganiseerd, dus ook dit jaar en wel op 6 verschillende locaties. Op 2 daarvan zal ook het werk van Jan-Carel Koster worden geexposeerd.
  Kunstdagen Apeldoorn, volgt, Apeldoorn, Nederland
  20 februari 2011 tot en met 20 februari 2011
  Meer informatie
 • Natuur Beleven

  Vijf top houtkunstenaars uit Nederland exposeren houtsculpturen. Het zijn: •Will Schropp •Johanna Nijlunsing •Jan Carel Koster •Marja Snoek •Piet Siebers Zij presenteren zowel vrij werk (sculpturen) als graftekens. Door de presentatie op plekken waar natuurgraven komen, wordt duidelijk hoe prachtig houtsculpturen als grafmonument tot hun recht komen in de vrije natuur.
  Weverslo, Janslust 11, Heide, Nederland
  26 december 2010 tot en met 30 december 2010
  Meer informatie
 • Lifestyle Event 2010

  Lifestyle beurs waar het topsegment van de ondernemers uit soest zich presenteren. U kunt mij hier werkend aantreffen terwijl ik bezig ben met het vervaardigen van het portret van Harry Mulisch.
  Middelman Wonen, Birkstraat 99, Soest, Nederland
  5 november 2010 tot en met 7 november 2010
  Meer informatie
 • Open Landgoeddagen 2010

  Op de grondvesten van een oud landgoed 'De Briellaerd' vinden de Landgoeddagen plaats in de opengestelde tuinen van Tuingalerie de Briellaerd. Tijdens deze dagen zijn er tal van kunstenaars zoals schilders en beeldhouwers die hun werk tentoonstellen. Naast een heerlijke wandeling langs kunst en lekkernijen is er nog van alles te beleven van muzikanten tot brocanten.
  Open Landgoeddagen 2010, Plantagelaan 20, Barneveld, Afghanistan
  17 september 2010 tot en met 18 september 2010
  Meer informatie
 • Kunst in Duin

  Kunst in Duin brengt de top van Nederlandse beeldhouwers in de Noordwijkse Duinen bijeen. Kunst in Duin wil met dit bijzondere kunstfestival de bezoekers zo dicht mogelijk betrekken bij het ontstaan van bijzondere houten sculpturen. Niet alleen carvers en beeldhouwers maar ook schilders en performers zijn aanwezig om u een beeld van de meest actuele stand van zaken op kunstgebied te geven.
  Kunst in Duin, Duindamseslag (Duinen te Noordwijk - Piet Florisdal), Noordwijk, Nederland
  28 augustus 2010 tot en met 5 september 2010
  Meer informatie
 • Beeldentuin 'Rosenhaege Living Gardens'

  Sinds 2002 worden er gedurende de zomermaanden kunsttentoonstellingen georganiseerd in de tuinen van Rosenhaege met medewerking van kunstenaars uit het binnen- en buitenland. Tijdens de komende expositie kunt u hier mijn nog nieuw te vervaardigen serie houten beelden vinden.
  Beeldentuin 'Rosenhaege Living Gardens', Bekeringweg 8, Winterswijk, Nederland
  1 juni 2010 tot en met 15 september 2010
  Meer informatie
 • Atelier route Nijkerk

  Voor de 2e maal wordt de Atelier-route in de Gemeente Nijkerk georganiseerd. Zelf organiseer ik de Kunst-route in Barneveld, maar omdat ik nu woon en werk in Nijkerkerveen stel ik deze dagen tijdens de route mijn werkplaats open voor bezoekers.
  Atelier Route Nijkerk, Nieuwe Kerkstraat 49, Nijkerkerveen, Nederland
  13 mei 2010 tot en met 15 mei 2010
  Meer informatie
 • Imaginary Journeys - International Art Exhibition

  Exhibition of international art curated by Paola Trevisan. In the Embarcadero Rooms of the Estense castle in Ferrara. I will show a few of my new sculptures, most of them in wood combined with lead.
  Ferrara Museum of the Estense Castle, Corso Porta Reno 17, Ferrara, Italië
  24 oktober 2009 tot en met 1 november 2009
  Meer informatie
 • Wild dagen Vierhouten

  Demonstratie / Expositie op 'De Wilddagen'. Het evenement is een landelijke bekend culinair evenement in Vierhouten. Het is de opening van het wildseizoen met ± 20.000 bezoekers. Zie bijgaande link naar het programma http://www.wilddag.nl/www/Persbericht.htm
  Wilddag Vierhouten, Centrum Vierhouten, Vierhouten, Nederland
  8 oktober 2009 tot en met 8 oktober 2009
  Meer informatie
 • Kunst Culinair Route Vaals

  In Vaals wordt de 8e editie van De Kunst Culinair-route gehouden waar 40 kunstenaars vanuit heel Europa op uitnodiging hun werk exposeren op 6 verschillende locaties in Vaals.
  Kasteel Bloemendal, Bloemendalstraat 150, Vaals, Nederland
  12 juli 2009 tot en met 31 juli 2009
  Meer informatie
 • Kunst-route Barneveld

  2e editie van de Kunst-route in Barneveld waar men in 27 ateliers een kijkje in de keuken kan nemen om te zien hoe e.e.a. in zijn werk gaat. De route wordt georganiseerd door het Kunstcollectief Barneveld waar ik penningmeester ben.
  Kunst-route Barneveld, Bouwheerstraat 8, Barneveld, Nederland
  15 mei 2009 tot en met 16 mei 2009
  Meer informatie
 • International Festival of Arts (IFAA) - 'Art-Appél'

  Guest artist exhibition, IFAA Deelnemers: Rob Sweere, Kevin Dalton-Johnson, Jan-Carel Koster, Julia Borsboom, Ton van Dieën, Agnita Ratelband en Annemieke Meister.
  International Festival of Arts - 'Art-Appél', Stationsweg 4a, Barneveld, Nederland
  25 november 2008 tot en met 27 november 2008
  Meer informatie
 • Onthulling 'Choosing the Right Way'

  Onthulling van het in opdracht vervaardigde beeld 'Choosing the Right Way'. Opdrachtgever: Gemeente Barneveld en De Rudolfstichting. Onthuld door Wethouder Verweij. Thema: Wandelen en Jeugd realistisch uitbeelden in een 5 meter hoge boom.
  Choosing the Right Way', Schoonderbeekerweg, De Glind, Nederland
  19 november 2008 tot en met 19 november 2008
  Meer informatie
 • Debat Avond : 'Naakte Kunst'

  Debat-avond omtrent het onderwerp : 'Naakte Kunst in openbare ruimten'. Georganiseerd door het Schaffelaarpodium. Op deze avond fungeer ik als pleitbezorger.
  Schaffelaarpodium, nieuwstraat 29, Barneveld, Nederland
  14 november 2008 tot en met 14 november 2008
  Meer informatie
 • Lifestyle Event 2008

  16 bedrijven uit het topsegment in Soest presenteren zich hier waarbij de demonstratie beeldhouwen door mij wordt verzorgd voor 'De Hazelaar' (De beeldhouwwinkel).
  Lifestyle Event 2008, Birkstraat 99, Soest, Nederland
  2 november 2008 tot en met 2 november 2008
  Meer informatie
 • Jan Cees Lont

  Op deze bijzondere sfeerboerderij met beeldentuin en Roofvogeltuin zijn er het hele jaar door wisselende exposities van diverse kunstenaars. Zelf geef ik er meestal in de weekenden een demonstratie. Het wordt 3 meter hoog beeld van een roofvogel.
  Jan Cees Lont, Terdiek 23, Nieuwe Niedorp (Schagen), Nederland
  25 oktober 2008 tot en met 13 januari 2009
  Meer informatie
 • Kunst in Duin

  Kunst in Duin brengt de top van Nederlandse beeldhouwers in de Noordwijkse Duinen bijeen. Kunst in Duin wil met dit bijzondere kunstfestival de bezoekers zo dicht mogelijk betrekken bij het ontstaan van bijzondere houten sculpturen. Niet alleen carvers en beeldhouwers maar ook schilders en performers zijn aanwezig om u een beeld van de meest actuele stand van zaken op kunstgebied te geven.
  Kunstmanifestatie KinD, De duinen te Noordwijk (Piet Florisdal)., Duindamseslag te Noordwijk, Nederland
  27 augustus 2008 tot en met 31 augustus 2008
  Meer informatie
 • Kasteel Holtum

  Kunstmanifestatie van ongeveer 20 kunstenaars. Bezoek alleen voor genodigden en op afspraak.
  Kasteel Holtum, Grote Dries 1, Holtum, Nederland
  30 mei 2008 tot en met 1 juni 2008
  Meer informatie
 • Kunst Route Barneveld

  Velen kunstenaars en galeries uit de Gemeente Barneveld stellen hun deuren open voor publiek. Er zijn ongeveer 30 deelnemers.
  'Kunst Inzicht', Bouwheerstraat 8, Barneveld, Nederland
  16 mei 2008 tot en met 17 mei 2008
  Meer informatie
 • Kunstbeurs Hoevelaken

  Kunstbeurs waar ongeveer 50 kunstenaars hun werk laten zien. Ik geb hier uitgenodigd om en mijn werk te laten zien en om een demonstratie beeldhouwen in hout te geven.
  Kunstbeurs Hoevelaken, Koninginneweg 1, Hoevelaken, Nederland
  11 april 2008 tot en met 11 april 2008
  Meer informatie
 • Rosenhaege Landleven

  Expositie en demonstratie van beeldhouwen in hout in de schitterende tuinen van Rosenhaege Landleven.
  Rosenhaege Landleven, Bekeringsweg 8, Winterswijk, Nederland
  18 augustus 2007 tot en met 19 augustus 2007
  Meer informatie
 • Kunst Kijken

  1e expositie van het 'CBK' - collectief van Barneveldse Kunstenaars.
  Oude Bieb, Brouwerstraat 3, Barneveld, Nederland
  19 juli 2007 tot en met 3 augustus 2007
  Meer informatie
 • bella Italia

  Expositie samen met andere kunstenaars in Park Berg en Bos. Tegelijkertijd wordt hier ook de tentoonstelling 'Zandsculpturen' gehouden.
  Natuurpark Berg en Bos, J.C. Wilslaan 21, Apeldoorn (Apenheul), Nederland
  25 juni 2007 tot en met 9 september 2007
  Meer informatie
 • Hoogelandse Art Fair

  Demonstratie en expositie.
  Hoogelandse Art Fair, Volgt, Beekbergen, Nederland
  11 mei 2007 tot en met 12 mei 2007
  Meer informatie
 • DzD Art

  Gallery in monumentaal pand in hartje Roermond, (met beeldentuin).
  DzD Art Gallery, Willem II Singel 59, Roermond, Nederland
  9 september 2006 tot en met 9 september 2006
  Meer informatie
 • Art Transit

  Art Transit richt zich op gerenomeerde kunstenaars van wie werken te vinden zijn in museums en belangrijke kunstcollectie. Kunst met een grote K
  van Munster, Recordweg 2, Amersfoort, Nederland
  19 februari 2006 tot en met 19 april 2006
  Meer informatie
 • Back

  Openingsexpositie van 'KunstEnSuite'
  Back, Amsterdamseweg 14a, Amersfoort, Nederland
  29 januari 2006 tot en met 29 januari 2006
  Meer informatie
 • 'De Havenaer'

  Het is niet zozeer een expositie, maar ik ben hier elke zaterdag aan het werk met een opdracht voor dit woon/shopping centrum.
  Woon Shopping Centrum 'De Havenaer', Westkadedijk 10, Nijkerk, Nederland
  9 december 2005 tot en met 31 mei 2006
  Meer informatie
 • Deja Vue

  Expositie gecombineerd met luxe exclusieve auto's, (o.a ferari, lambourgini, Mac Learen).
  Kunsthandel Deja Vue, Haaksbergerstraat 162, Enschede, Nederland
  28 september 2005 tot en met 26 november 2005
  Meer informatie
 • Kunstig Bekeken.

  Expositie met verschillende kunstenaars op een unieke landelijke locatie.
  Galerie 'Kunstig Bekeken', Dwarsweg 60, Overberg, Nederland
  8 augustus 2005 tot en met 12 september 2005
  Meer informatie
 • Galerie 'De Sprong'.

  Gemengde expositie.
  Galerie 'De Sprong', Namweg 23, Dalerveen, Nederland
  15 mei 2005 tot en met 19 juli 2005
  Meer informatie
 • Museum Joure

  Expositie samen met Thisa Schut, (mandela's).
  Museum Joure, Geelgieterstraat 1-11, Joure, Nederland
  16 januari 2005 tot en met 19 maart 2005
  Meer informatie