Schrijf in mijn gastenboek

Wil je met mij in contact komen, stuur me dan een bericht via het reactieformulier

 • Frans Brederode (10 april 2012): Beste Jan-Carel Ik ben sprakeloos, pas begonnen met beeldhouwen. Bij het zien van al het mooie werk wordt ik gesteund in mijn insperatie. vriendelijke groet Frans Brederode
 • Bianca Smit (10 april 2012): Regelmatig kom ik in de Noordwijkse Duinen en heb de afgelopen jaren jouw werken mogen bewonderen. Mijn favoriet is de zeemeermin; moet ik altijd even bezoeken als ik er wandel. Ik dacht; toch eens op internet kijken wie haar heeft gemaakt. Mij inspireert het dan ook weer om wat te schrijven, dus hierbij mijn gedicht over de zeemeermin: Vandaag kwam ik haar weer tegen De zeemeermin met de dolk in haar buik Het lemmet diep in haar ingewanden Pijnlijk getroffen in haar diepste zelf Haar staart met schubben naar achter gekruld Haar lange haren zwaar van verdriet Toch straalt er schoonheid uit haar lichaam En een ongekende kracht te raken De wond heelt, vanzelf, zonder strijd.
 • marti Jansen (13 februari 2012): Net terug van de Krachtighuizerheide. Eerst 3 kwartier aan het sjouwen geweest door bos en heide. De oude Kiara kon bijna niet meer. Aansluitend in de steeds heftig wordende sneeuwval Woodhenge/de Tijd bezocht. Hier wordt je stil van. De combinatie van een verstilde Veluwse heide, een paar vliegdennen die vertwijfeld met hun donkere kruinen naar de grijze hemel wijzen en de gestaag vallende sneeuw vormen een mystiek decor voor de machtige houtreuzen die als wachters van de verstilde tijd om het enerzijds robuuste, maar aan de andere kant juist het zo tere monument staan die het middelpunt vormt van het Woodhenge van de Veluwe. Kijkend naar de symboliek van de jaartallen voel je als het ware het verleden van geheimzinnige Keltische volken die hier duizenden jaren voor onze jaartelling leefden. Kunstenaar Jan-Carel Koster heeft hier perfect aangevoeld dat deze plek niet alleen een heden heeft, maar vooral ook een verleden waar de sage zijn sluiers legt over de geheimenissen die gesymboliseerd zijn in deze houten tempel die als uit een tijdreis geplaatst lijkt te zijn naar het heden en al wijzend naar de sterren zijn reis gaat vervolgen naar de verre einders van de toekomst. Wie tijd vrij maakt om eens even te bezinnen in deze drukke tijd, raad ik aan om deze plek eens te bezoeken en de mystiek te ervaren op deze plek in het hart van de Vale Ouwe.
 • Walda Mees (27 september 2011): Ha Jan Carel, Wat een indrukwekkend geheel, je Woodhenge! Ik hoop dat het de tand des tijds heel lang zal doorstaan en vast succes met je volgende uitdaging!
 • margreet (24 september 2011): Hoi Jan-Carel, Wat een schitterende foto zeg!!! Je hebt het weer knap gedaan zo midden in de natuur. We gaan zeker een keer kijken.
 • Alette ter Borg-Guliker (23 september 2011): Beste Jan-Carel, Complimenten voor dat prachtige land-art project in Putten. Je hebt ons dorp daarmee verfraaid en een positieve bijdrage geleverd, zowel op gebied van kunst als historie. Hartelijk dank voor jouw grote inzet. Alette ter Borg-Guliker (voorz. stichting Kunst in Putten)
 • Joke Landstra (23 september 2011): Beste Jan-Carel. Heel bijzonder dat ik dit heb mogen zien en dat je me hiervan op de hoogte hebt gesteld. Ik vind het heel mooi wat je bedacht en gemaakt hebt! Zelf heb ik allerlei beelden van mijn schoonmoeder in de tuin en mijn huis die kunstenares is. Ik ga er zeker een keer kijken aangezien ik af en toe naar mijn ouders op de Veluwe toe ga. Vr.gr. Van Joke Landstra. n.b. Er was iemand erg blij met het bureau en de stoel.
 • Jack Terrible (22 september 2011): Die foto van dat kunstwerk lijkt als twee druppels water op het beroemde Stonehenge in Engeland. Proficiat!
 • Carlien (22 september 2011): Hoi Jan- Carel, wat een mooie foto heb je doorgestuurd van je laatste kunstwerk! Prachtig! Heel knap hoe je dat hebt gedaan. Groetjes Carlien
 • Melie (22 september 2011): Hoi Jan-Carel, geweldig wat je maken kunt en mag doen. "Als 2 druppels water" werd er al geschreven, maar dat zal niet de bedoeling zijn. Met je blote lijf in de zon en natuur, geweldig, goed voor inspiratie, heb ook de uitleg gelezen, ZEER bijzonder. Bloed, zweet en tranen, zal het niet zijn, maar zweet zeker wel. Ik sluit mij nogmaals aan bij "onze"Corine, zie Sept.2009. Als je wilt mag je het monument van ons aller Jaap sr. ook wel op de website plaatsen, met uitleg. Lieve groet Melie en hoop je snel in goede gezondheid nog eens te ontmoeten.
 • Monique Elzen (13 september 2011): Hallo, Ik wil even zeggen dat ik nog nooit in mijn leven zo'n mooi werk gezien heb als "choosing the right way". Mijn 2 zoons (12 en 14 jaar) worden gepest en gaan dus op "klompen" naar school. Zij hebben voor die richting gekozen. Mijn man gaat letterlijk op klompen door het leven en is vroeger ook gepest. Zij nemen de langere, moeilijkere weg. maar het is hun weg en dus de goede weg. Ik ben sinds 2 jaar psychologie aan het studeren en kwam in De Glind jouw boom tegen. Het heeft mij aan het denken gezet en het heeft mij zoveel gebracht. Mijn hartelijke dank hiervoor.
 • www.daylight.nl (24 juli 2011): Niet alleen wij zijn onder de indruk van jou werk, maar wat jij voor onze collega gemaakt heb zijn geen woorden voor. Het resultaat is prachtig. En de tranen vloeiden bij het bruidspaar. Bijzonder, ja dat ben je!
 • www.hakron.nl (24 juli 2011): “Jan-Carel heeft voor het jubileum van onze directeur/eigenaar, de heer van 't Slot, een prachtige sculptuur gemaakt. Het kunstwerk "Faith in Passion" staat onder meer voor 40 jaar, passie, succes en betrouwbaarheid. Een bevlogen kunstenaar en prettig in de samenwerking! Complimenten en zeker aan te bevelen!”
 • www.hakron.nl (24 juli 2011): “Jan-Carel heeft voor het jubileum van onze directeur/eigenaar, de heer van 't Slot, een prachtige sculptuur gemaakt. Het kunstwerk "Faith in Passion" staat onder meer voor 40 jaar, passie, succes en betrouwbaarheid. Een bevlogen kunstenaar en prettig in de samenwerking! Complimenten en zeker aan te bevelen!”
 • Lidy Rubers (4 april 2011): Als leek het ontwerp gelezen en bekeken. Ben nu vooral onder de indruk van het onderzoek- denk- voel- en ontwerpwerk vooraf. Daar sta ik nauwelijks bij stil wanneer ik naar kunst kijk, het resultaat dus. Prachtig verhaal en intens komt het bij me binnen, wordt bewust van de locatie en haar geschiedenis en toekomst. De plattegrond van de Woodhenge doet mij niet alleen denken aan 'gedachten in de tijd' maar ook aan a.h.w. 'voetstappen' in de tijd, oneindig doorgaan..... Uniek vind ik het gebruik van kleuren in de sculptuur en (zoals tevens in jouw andere beelden) spreekt ook de sierlijkheid mij weer aan
 • jacqueline pleysier (6 januari 2011): Wat een prachtig werk maak jij, mijn welgemeende complimenten.
 • Beatrix Jahn (24 augustus 2010): What beautiful work, Jan! A lovely piece and the size is very impressive!
 • Corine van Middendorp - van t Land (23 september 2009): Hallo Jan-Carel, Ik ben erg blij en tevreden met het eindresultaat van de grafzerk van mijn lieve papa Jaap. Ik ben er trots op dat het er nu zo mooi uitziet !! Ons geduld word en is beloond , mede dankzij jou inzet. Bedankt , bedankt , bedankt hiervoor !! Veel succes met je werk , ga zo door !! Hartelijke groet
 • Mona (3 mei 2009): TOP!!!
 • <meta http-equiv= (30 april 2009):